Ingredienser (2 personer):
400 g. kyllingekød
1 stort eller 2 små løg
2-3 fed hvidløg
1-2 æbler i tern
1 tsk. karry
1 tsk. ingefær (friskrevet, eller knust ingefær på glas)
1 tsk. kyllinge- eller grøntsagsbouillon-pulver
1 spsk. Worcertershire-sauce
en lime
olivenolie
1½ dl. hvidvin
lidt salt og peber
125 g. græsk yoghurt
Tilbehør: banan, blandede ris, mangochutney
Fremgangsmåde:
Kog evt. risene, mens du laver hovedretten.
Hak løgene. Pres hvidløgene. Svits karry, hvidløg og løg i olie på en pande.
Skær kyllingekødet i tern. Kom også det på panden, og steg det godt igennem.
Skræl og riv ingefær. Vask æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i tern.
Tilsæt hvidvin, revet ingefær, presset lime, Worchestershire-sauce og bouillon-pulver.
Tilsæt æbletern, salt og peber. Afrund smagen med græsk yoghurt.
Servér retten med ris, mangochutney og banan.
Tak for opskriften, som er bragt hjem fra Indien af Debbies mor, Thelma.
N.B. Spis endelig retter med ingefær, som hæmmer scleroseaktiviteten!
Hør Louise Merete Svendsen fortælle, hvilke madvarer, der hæmmer og fremmer scleroseaktiviteten.