Ingredienser (3 personer):
En pakke Taco Dinner Kit
400 g. hakket kyllingekød (eller 400 g. quornfars)
olie til stegning
lidt salat
salt og peber
Guacamole:
3 avokadoer
3-4 fed hvidløg
4 spsk. presset citronsaft
2 spsk. creme fraiche (kan udelades)
salt
Tomatsalat:
400 g. tomater
3 spsk. soltørrede tomater i olie
1 spsk. balsamico
1 tsk. sukker (kan udelades)
Fremgangsmåde:
Lav først tomatsalaten: Skær tomaterne i mindre stykker og fjern kernerne med en teske.
Hæld tomatstykkerne i et dørslag og skyl dem under koldt vand, hvorved de sidste kerner skylles væk.
Lad tomatstykkerne dryppe af. Bland dem med soltørrede tomater, balsamico,
sukker og Mild Taco Sauce fra glasset i Taco Dinner Kit.
Lav derefter guacamole: Fjern skal og sten fra avokadoerne. Pres hvidløg. Mos
avokadoerne med en gaffel og bland det med presset hvidløg, creme fraiche, citronsaft og salt.
Steg hakket kyllingekød (eller qournfars) i lidt olie sammen med salt,
peber og Taco Spice Mix fra brevet i Taco Dinner Kit.
Variationsmuligheder:
Hvis menuen står på vegetarmad, kan hakket kylling udskiftes med qournfars, som steges med de samme ingredienser.
Hvis du kan lide maden hot, kan du tilsætte lidt chilli til tomatsalaten.
Guacamolen kan også bruges som dip eller tilbehør til andre retter.
Tomatsalaten kan laves uden Taco Sauce og bruges som tilbehør til andre retter.
Servering:
Server tacos med salat og tre skåle med hhv. stegt, hakket kyllingekød (eller quornfars), guacamole
og tomatsalat eller anret tacoerne med først et lag stegt, hakket kyllingekød (eller quorn), lidt salat,
et lag guacamole og et lag tomatsalat.
Husk servietter, da det godt kan dryppe lidt.
Hvad synes du om opskriften?
Jeg har selv fundet på opskriften, så det vil være dejligt, hvis du bruger kommentarfunktionen
og fortæller, hvad du mener om det – evt. med forbedringsforslag.
[…] også Min opskrift på chili con quorn og min opskrift på tacos med quornfars. Sclerosecentrenes skønne opskrift på […]