Maries blog om sclerosekost

Klik på overskriften for at komme til forsiden

RØDKÅLSSALAT oktober 28, 2016

Filed under: rødkålssalat — Marie Breindahl @ 5:01 pm
Tags: , , , ,

rødkålssalatKål er supergodt for fordøjelsen, så her har du en lækker rødkålssalat med frugter.
Du kan bruge den som tilbehør til hovedretter eller som mellemmåltid.

Ingredienser:
1/4 rødkål
5 stængler bladselleri
4 appelsiner
3 æbler
lidt hakkede hasselnødder

Dressing:
1 citron
5 spsk. olivenolie
5 spsk eddike (evt. citronbalsamico)
evt. lidt salt og peber

Fremgangsmåde:
Rens og skyl grøntsager og frugter, skær dem i tern, og bland dem sammen.
Pres citronen og bland med olivenolie, eddike, salt og peber.
Bland og vend det hele godt sammen.
Hak hasselnødderne, og drys dem over salaten.

Holdbarhed:
Salaten kan godt holde i to dage i køleskab. Frugterne tager lidt farve af rødkålen, men det gør ikke så meget.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s