Maries blog om sclerosekost

Klik på overskriften for at komme til forsiden

RØGEDE KARTOFLER TIL GRILLMADEN august 28, 2017

Filed under: Røgede kartofler — Marie Breindahl @ 8:04 pm
Tags: , , ,

 

 

 

 

 

 

Røgede kartofler til grillmaden (4 personer)

 

Ingredienser:
1 kg. små nye kartofler med skræl – spiseklare
1 tsk. groft salt
1 tsk. fintrevet citronskal fra økologiske citroner (usprøjtede)
25 g. smør
2 tsk. røget havsalt
4 små friske rosmarinkviste
friskkværnet peber
bagepapir (ca. 38 x 42 cm.)

Husk også:
grillkul og evt. “Smoking Blend” fra Weber

 

Fremgangsmåde:
Rens kartoflerne, og kom dem i en gryde med vand, så det dækker. Tilsæt salt, og bring vandet i kog. Fjern gryden fra varmen, og lad kartoflerne trække tildækkede i ca. 10 min. Hæld vandet fra kartoflerne, og fordel dem på 4 stykker bagepapir (a ca. 38 x 42 cm) med 250 g. kartofler i hver. Fordel citronskal, smør, røget salt, rosmarin og peber på kartoflerne. Fold bagepapiret om kartoflerne, så det bliver til små poser. Bind for poserne med bomuldssnor. Lad grillen blive godt varm. Læg evt. ”Smoking Blend” fra Weber oven på kullene på grillen, og grill kartoffelpakkerne ved indirekte varme i ca. 15 min. i en lukket grill (kuglegrill).

Servér evt. kartoflerne til de grillede kyllingeruller fra denne blog.
Du kan yderligere servere broccolisalat til retten.

 

 

 

One Response to “RØGEDE KARTOFLER TIL GRILLMADEN”

  1. […] anden god idé er at servere røgede kartofler og broccolisalat […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s