Maries blog om sclerosekost

Klik på overskriften for at komme til forsiden

HASLEV SCLEROSECENTERS IDÉER TIL MELLEMMÅLTIDER juli 8, 2010

Haslev Sclerosecenter anbefaler følgende mellemmåltider:

Et æble/en pære med peanutbutter som dip.

En riskiks/et stykke fuldkorns knækbrød med peanutbutter og gnavegrønt eller et stykke frugt.

En riskiks med humus og agurkeskiver/gulerodsstave.

En gulerod og 5 mandler.

2 dadler/tørrede abrikoser/figner med 5 mandler/pekannødder/valnødder.

En lille portion råkost med lidt cashewnødder/solsikkefrø/græskarkerner.

Klatkage af en grødrest med nødder og tørret frugt.

Smoothie af frossen frugt/bær og sojamælk og lidt olie.

En portion grøn salat med nøddedrys eller oliedressing.

En sund muffin – mandelmuffin f.eks. med gulerodsstave til.

2 nøddetoppe med gnavegrønt eller frugt i både.

Frugtsalat med nøddedrys.

Lidt mørk chokolade minimum 80% med 5 mandler til.

 

One Response to “HASLEV SCLEROSECENTERS IDÉER TIL MELLEMMÅLTIDER”

  1. […] HASLEV SCLEROSECENTERS IDÉER TIL MELLEMMÅLTIDER […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s