Haslev Sclerosecenter anbefaler følgende mellemmåltider:
Et æble/en pære med peanutbutter som dip.
En riskiks/et stykke fuldkorns knækbrød med peanutbutter og gnavegrønt eller et stykke frugt.
En riskiks med humus og agurkeskiver/gulerodsstave.
En gulerod og 5 mandler.
2 dadler/tørrede abrikoser/figner med 5 mandler/pekannødder/valnødder.
En lille portion råkost med lidt cashewnødder/solsikkefrø/græskarkerner.
Klatkage af en grødrest med nødder og tørret frugt.
Smoothie af frossen frugt/bær og sojamælk og lidt olie.
En portion grøn salat med nøddedrys eller oliedressing.
En sund muffin – mandelmuffin f.eks. med gulerodsstave til.
2 nøddetoppe med gnavegrønt eller frugt i både.
Frugtsalat med nøddedrys.
Lidt mørk chokolade minimum 80% med 5 mandler til.
[…] HASLEV SCLEROSECENTERS IDÉER TIL MELLEMMÅLTIDER […]