Maries blog om sclerosekost

Klik på overskriften for at komme til forsiden

OPSKRIFTER december 16, 2012

HOVEDRETTER

Grillede kyllingeruller
Fyldt kalkunbryst

Nødde- og champignonpaté
Bønne- eller kikærtegryde
Quorn lasagne
Karry grøntsagssovs
Chicken wrap
Chilli con quorn
Kikærtefrikadeller (Fra bogen “Grønne proteiner”)
Fyldte peberfrugter (Fra bogen “Det helbredende køkken”)
Indisk karry-kylling
Kyllingepie
Kyllingesalat med kartoffeltern
Maries taco-dinner
Paneret rødspætte
Wokkylling i chillisauce
Torsk på perlebyg

SALATER

Blomkålssne med ærter og sennepsdressing
Grønkålssalat med æble og granatæble

Quinoa-salat
Rosenkålssalat
Broccolisalat
Romanesco – grøn blomkålssalat
Rucolasalat med tranebær
Pastasalat med bønner og kylling
Rucolasalat med tranebær
Bulgursalat
Speltsalat

MELLEMMÅLTIDER
Broccoli mod forstoppelse
Sunde mellemmåltider

Haslev Sclerosecenters idéer til mellemmåltider
Smoothies: Hindbærsmoothie, Blåbærsmoothie, Skovbærsmoothie
Humus med rød peber
Soja-mandler
Revet æble med skyr og mandler
Havrehyld med skyr (Fra bogen “Verdens bedste kur”)
Hybenmarmelade
Lakrids-the
Morbær-nøddetoppe
Nøddetoppe (Fra bogen “Rask af mad”)
Uhyrligt gode konfektkugler (Umahro Cadogan)

BAGVÆRK OG DESSERTER
Stenalderbrød (fra Kong Hans Kælder)
Sund chokolade-appelsinkage (Fra bogen “Kost og ADHD”)

Nem rabarbertærte med marcipan
Chokolademusse med silketofu
Mandel islagkage (Odense Marcipan)
Frugtsalat med silketofucreme
Mandelkage (Fra bogen “Food for Brains”)
Hyldebærsaft og hyldebærsuppe

FROKOST- OG FORRETTER
Tunsalat med timian
Artiskok – en frisk og festlig forret

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s