HOVEDRETTER
Grillede kyllingeruller
Fyldt kalkunbryst
Nødde- og champignonpaté
Bønne- eller kikærtegryde
Quorn lasagne
Karry grøntsagssovs
Chicken wrap
Chilli con quorn
Kikærtefrikadeller (Fra bogen “Grønne proteiner”)
Fyldte peberfrugter (Fra bogen “Det helbredende køkken”)
Indisk karry-kylling
Kyllingepie
Kyllingesalat med kartoffeltern
Maries taco-dinner
Paneret rødspætte
Wokkylling i chillisauce
Torsk på perlebyg
SALATER
Blomkålssne med ærter og sennepsdressing
Grønkålssalat med æble og granatæble
Quinoa-salat
Rosenkålssalat
Broccolisalat
Romanesco – grøn blomkålssalat
Rucolasalat med tranebær
Pastasalat med bønner og kylling
Rucolasalat med tranebær
Bulgursalat
Speltsalat
MELLEMMÅLTIDER
Broccoli mod forstoppelse
Sunde mellemmåltider
Haslev Sclerosecenters idéer til mellemmåltider
Smoothies: Hindbærsmoothie, Blåbærsmoothie, Skovbærsmoothie
Humus med rød peber
Soja-mandler
Revet æble med skyr og mandler
Havrehyld med skyr (Fra bogen “Verdens bedste kur”)
Hybenmarmelade
Lakrids-the
Morbær-nøddetoppe
Nøddetoppe (Fra bogen “Rask af mad”)
Uhyrligt gode konfektkugler (Umahro Cadogan)
BAGVÆRK OG DESSERTER
Stenalderbrød (fra Kong Hans Kælder)
Sund chokolade-appelsinkage (Fra bogen “Kost og ADHD”)
Nem rabarbertærte med marcipan
Chokolademusse med silketofu
Mandel islagkage (Odense Marcipan)
Frugtsalat med silketofucreme
Mandelkage (Fra bogen “Food for Brains”)
Hyldebærsaft og hyldebærsuppe
FROKOST- OG FORRETTER
Tunsalat med timian
Artiskok – en frisk og festlig forret