Maries blog om sclerosekost

Klik på overskriften for at komme til forsiden

WOKKYLLING I CHILLISAUCE juli 8, 2011

Filed under: wokkylling — Marie Breindahl @ 3:55 pm
Tags: , , , ,

wokkylling i chillisauceEn sund og nem ret, når madlavningen skal gå hurtigt.

Ingredienser (3-4 personer)
En pose frosset wokblanding (500 g.)
Sød chili sauce (300-600 g. – afhængigt af, hvor meget sovs, du ønsker)
600 g. kyllinge- eller kalkunfilet
2-3 spsk. Tamari sojasovs
salt og peber, evt. lidt kyllingekrydderi
lidt olie

Fremgangsmåde:
Skær kyllinge- eller kalkunkødet i mindre stykker. Steg dem
i lidt olie og soja, evt. med kyllingekrydderi, salt og peber i en wok eller dyb pande.

Når kyllingerne er stegte, tilsættes chilisauce og wokblandingen, steg til det
er optøet og varmt.

Servér med brune ris eller risblanding.

Tak til Lisbeth for opskriften.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s